HistoriekWim Van Nuffelen startte in 2002 in bijberoep een verhuurcenter voor bouw- en tuinmachines met slechts 1 wiellader en 1 graafmachine.

In 2004 ging hij fulltime met het bedrijf verder. Het gamma werd uitgebreid met enkele tuinmachines en de machines konden ook met bedienaar gehuurd worden.Afbeelding20Afbeelding12

In 2005 werd besloten om enkel nog zonder bedienaar te verhuren en het gamma werd uitgebreid met bouwmachines: stelling, schoren, diamantgereedschap, betonmolens,…

2006: aanwerving eerste personeelslid

Afbeelding23Door de snelle en directe service en de daaruit voortvloeiende sterke vraag maakte Wim Verhuur een groeispurt.
Afbeelding2 Afbeelding10

Het machinebestand breidde gestaag uit.

Maar de ooit zo rustige Pompeloerestraat veranderde in een drukke straat met aan- en afrijdend zwaar vrachtverkeer.We zijn onze oude buren nog steeds dankbaar dat ze ons bedrijf gesteund hebben tijdens al die jaren!

18 maart 2013 Wim Verhuur verhuist  naar de Fortsesteenweg in Sint-Katelijne-Waver (veilingzone).

Afbeelding29

De nieuwe locatie geeft meteen ook meer mogelijkheden om machines te stockeren alsook de werknemers de nodige ruimte te geven om hun werk op een aangename en overzichtelijke manier te kunnen organiseren. De klanten kunnen makkelijk aan- en afrijden. Ondertussen is er een winkeltje bijgekomen waar klanten de nodige accessoires kunnen aankopen.

2013 kreeg Wim Verhuur van Voka Mechelen de award voor de jonge ondernemer award 2013 voka

Intern is ook hard gewerkt aan de verdere uitbouw van het veiligheidsbeleid (handleidingen, veiligheidsinstructies, …). We hebben ondertussen een veiligheidsadviseur. Ook naar de verdere toekomst staan we zeker niet stil. We hebben een nieuwe website, overlegmomenten, werken  een toekomstplan uit om ons als bedrijf blijvend sterk op de kaart te zetten.

In 2016 werden we voor al ons werk beloond met de  ‘Katelijnse Kei voor Ondernemer van het jaar 2016’

Afbeelding70

Vandaag werken we met 34 werknemers die zich dag in dag uit met passie geven voor ons bedrijf en zijn klanten.

Het machinebestand is uitgegroeid tot 2000 toestellen in een uitgebreid gamma. Dit werd gevierd op vrijdag 23 juni met friet en pint.

IMG_7728