Historiek



Wim Van Nuffelen startte in 2002 in bijberoep een verhuurcenter voor bouw- en tuinmachines met slechts 1 wiellader en 1 graafmachine.

In 2004 ging hij fulltime met het bedrijf verder. Het gamma werd uitgebreid met enkele tuinmachines en de machines konden ook met bedienaar gehuurd worden.Afbeelding20Afbeelding12

In 2005 werd besloten om enkel nog zonder bedienaar te verhuren en het gamma werd uitgebreid met bouwmachines: stelling, schoren, diamantgereedschap, betonmolens,…

2006: aanwerving eerste personeelslid

Afbeelding23Door de snelle en directe service en de daaruit voortvloeiende sterke vraag maakte Wim Verhuur een groeispurt.
Afbeelding2 Afbeelding10

Het machinebestand breidde gestaag uit.

Maar de ooit zo rustige Pompeloerestraat veranderde in een drukke straat met aan- en afrijdend zwaar vrachtverkeer.We zijn onze oude buren nog steeds dankbaar dat ze ons bedrijf gesteund hebben tijdens al die jaren!

18 maart 2013 Wim Verhuur verhuist  naar de Fortsesteenweg in Sint-Katelijne-Waver (veilingzone).

Afbeelding29

De nieuwe locatie geeft meteen ook meer mogelijkheden om machines te stockeren alsook de werknemers de nodige ruimte te geven om hun werk op een aangename en overzichtelijke manier te kunnen organiseren. De klanten kunnen makkelijk aan- en afrijden. Ondertussen is er een winkeltje bijgekomen waar klanten de nodige accessoires kunnen aankopen.

2013 kreeg Wim Verhuur van Voka Mechelen de award voor de jonge ondernemer award 2013 voka

Intern is ook hard gewerkt aan de verdere uitbouw van het veiligheidsbeleid (handleidingen, veiligheidsinstructies, …). We hebben ondertussen een veiligheidsadviseur. Ook naar de verdere toekomst staan we zeker niet stil. We hebben een nieuwe website, overlegmomenten, werken  een toekomstplan uit om ons als bedrijf blijvend sterk op de kaart te zetten.

In 2016 werden we voor al ons werk beloond met de  ‘Katelijnse Kei voor Ondernemer van het jaar 2016’

Afbeelding70

Juni 2017 werkten we met 34 werknemers die zich dag in dag uit met passie geven voor ons bedrijf en zijn klanten.

Het machinebestand was toen uitgegroeid tot 2000 toestellen in een uitgebreid gamma. Dit werd gevierd op vrijdag 23 juni met friet en pint.

IMG_7728

Een half jaar verder , begin 2018 is het gamma naar 2300 machines gegroeid en zijn we aan het werk met 45 mensen.

22 maart 2018 mocht Wim de prijs ‘JCI Jonge Ondernemer van de Provincie Antwerpen’ in ontvangst nemen. Een grote eer zowel voor Wim als voor het hele Wim Verhuurteam. De vreugde was groot. Er werd dan ook dezelfde week een foodtruck voorzien met overheerlijke hamburgers om iedereen te bedanken voor de dagdagelijkse inzet.

Afbeeldingsresultaat voor Antwerpse jonge ondernemers Foodtruck maart 2018 voor website

 

Juni 2018 bracht eveneens nog een extra prijs binnen. Naast een hele hoop publieksstemmen namen we graag de prijs van Voka Mechelen in ontvangst.

Januari 2019 werd onze Wim Verhuur Academy opgericht. Hiermee zetten we een extra stap naar meerwaarde voor onze klanten. Veiligheidsopleidingen heftruck, hoogwerker, verreiker, graafmachine, wiellader, aanslaan en uitwijzen van niet-kritieke lasten, Werken met 2D-3D sturing op grondverzet, Code 95 worden aangeboden zowel incompany als binnen de open opleidingen. Mogelijkheid tot het behalen van een VCA attest.Wim_Verhuur_Academy_logo2018

29 maart 2019: Viering van de 3000ste machine. Samen met klanten, leveranciers en medewerkers maakten we er een fijne avond van.

IMG_3644IMG_3620IMG_3796