26/07/2020: Wim Verhuur wil het BESTE verhuurcenter van België worden.

SINT-KATELIJNE-WAVER – Wim Verhuur, het verhuurbedrijf uit Sint-Katelijne-Waver kent de laatste jaren een enorme groei. Het familiebedrijf heeft ondertussen een verhuurpark met meer dan 4500 machines en stevent af op de 5000.

Met dat machinepark kan Wim Verhuur een werf van A tot Z kan aanleveren. “Wij hebben de laatste jaren enorm geïnvesteerd in de uitbreiding van ons machinepark, maar ook de concurrentie heeft niet stil gezeten. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat de kracht van ons bedrijf, naast het recente machinepark, in de service en snelheid van onze dienstverlening ligt”, zegt zaakvoerder Wim Van Nuffelen. “Machines huren betekent ontzorging en flexibiliteit voor de klant. Hier trachten we ten volle op in te spelen door tal van service elementen zoals onze ruime openingstijden, 24u depannage dienst, kwalitatief advies en transparante prijszetting.”

Begin vorig jaar startte Wim Verhuur met haar Academy waar verschillende veiligheidsopleidingen gegeven worden om veilig en efficiënt met de huurmachines te werken. Deze draait inmiddels ook op volle toeren. “Ons opleidingscenter draagt ook bij tot de groei van onze service. We kunnen hierdoor namelijk een totaaloplossing bieden aan onze klant. Zowel voor de huur van machines, opleiding als de aankoop van 2dehands materiaal kan de klant bij ons terecht.”

 

https://www.made-in.be/mechelen/wim-verhuur-op-weg-naar-verhuurpark-met-5000-machines/