Wim Verhuur Academy, opleidingen op maat van onze klant

Wim Verhuur is al jaar en dag een gevestigde waarde op de verhuurmarkt. Het is geen geheim dat veiligheid binnen Wim verhuur een zeer belangrijk aspect is, en dat hier veel aandacht aan besteed wordt. Deze veiligheidsmentaliteit in combinatie met een zeer ruime machinekennis en uitgebreid machineaanbod heeft geleid tot de opstart van de Wim Verhuur Academy 

Binnen onze Wim Verhuur Academy bieden wij tal van veiligheidsopleidingen aan voor zowel de kleine aannemer als de grootste bouwbedrijven van het land. Veiligheid is namelijk een belangrijk aspect voor iedereen!

Net zoals binnen het Wim Verhuur-verhaal leggen wij in onze Academy de nadruk op flexibiliteit en kwaliteit. Zo kunnen wij, op vraag van de klant, de invulling van onze opleidingen steeds aanpassen naar de context waarin de klant actief is. Op deze manier kunnen we het succes van de opleiding en het latere rendement in de praktijk vergroten!

 

Uw voordeel:

  • ruim en divers aanbod aan machines
  • recent machinepark
  • maximaal 3 deelnemers per machine
  • indoor oefenterrein voor hoogwerkers en vorkliften
  • 5000m² outdoor oefenterrein voor grondverzetopleidingen
  • praktijkgerichte opleidingen, met focus op veiligheid en efficiëntie
  • ervaren trainers
  • uitgebreide machinekennis door jarenlange ervaring binnen Wim Verhuur

 

Opleidingen op maat 
 

U wenst een opleiding uitsluitend voor mensen binnen uw organisatie? Ook dat is geen probleem. Al onze opleidingen zijn ook mogelijk als privé opleiding, bij ons in ons opleidingscenter, of bij u op kantoor.  Wij gaan met u in overleg en bieden u een opleiding op maat van uw bedrijf aan. Neem hiervoor gerust contact met ons op .

 
VCA

Onze Wim Verhuur Academy biedt de mogelijkheid om opleidingen te volgen onder de voorwaarden van VCA-Besacc en is geautoriseerd o vervolgens het bijhorende VCA-attest toe te kennen. Ook onze niet VCA-opleidingen krijgen een officieel certificaat van deelname na het afronden van een succesvolle opleiding. 

Opleidingen in de kijker

Wij bieden zowel open als incompany opleidingen aan. 

Open opleidingen

De open opleidingen gaan door op ons bedrijventerrein Novobric, centraal gelegen op de as Antwerpen-Brussel. Verwacht je niet alleen aan eigen recente machines, maar ook een splinternieuwe faciliteiten om zowel indoor als outdoor degelijke opleidingen in te richten. Ontdek onze kalender van open opleidingen.

Incompany opleidingen

De incompany opleidingen vinden plaats bij jou als klant zelf indien je beschikt over de nodige infrastructuur. Deze gesloten opleidingen vraag je aan via het contactformulier.

Al deze opleidingen financier je als bedrijf dankzij de KMO portefeuille. Bij een positieve evaluatie, reiken we bovendien een VCA-Besacc diploma uit!