Historiek

maart 2022

20 Jaar Wim Verhuur

Wim Verhuur blies afgelopen maand 20 kaarsjes uit. Zaakvoerder Wim Van Nuffelen, startte 20 jaar geleden in bijberoep met 2 machines in de serre van zijn ouders. Vandaag de dag kent Wim Verhuur meer dan 6500 machines en 120 personeelsleden.

“De afgelopen 20 jaar hebben we een enorme evolutie doorgemaakt. Ons machinepark groeide zienderogen, net zoals ons personeelsaantal. Toch willen we nog steeds dezelfde service bieden als dag één. Snel, klantgericht en kwalitatief! Het zijn dan ook onze medewerkers die de motor zijn van ons bedrijf en deze service dagdagelijks uitdragen! “aldus zaakvoerder, Wim Van Nuffelen.

De ambitie van Wim Verhuur is duidelijk… Het beste verhuurcenter van België worden, waar de klant terecht kan voor al zijn inhuurbehoeftes met betrekking tot de bouwwerf. “Het is voor ons de uitdaging om de evoluties in de bouwsector goed op te volgen en hierop in te spelen met de juiste machines en diensten. Door ons machinepark frequent te vernieuwen zorgen we ervoor dat klanten steeds beschikken over een recent toestel met de nieuwste technologieën en eco-normen. De Wim Verhuur service krijgt de klant er gratis bij”

Naast de 6500 huurmachines kan u bij Wim Verhuur ook terecht voor de inhuur van werftoiletten, het volgen van veiligheidsopleidingen en de aankoop van 2dehandsmachines.

“Het 20-jarig bestaan van ons bedrijf is een mooie mijlpaal in ons verhaal. We zien echter nog verschillende opportuniteiten in de toekomst en willen dan ook blijven groeien de komende jaren. We kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar de toekomst!” besluit Wim Van Nuffelen.

maart 2021

5000ste machine voor Wim Verhuur

Amper 2 jaar geleden mochten we ons 3000ste machine in dienst stellen. Vandaag, 2 jaar na datum vieren we ons 5000ste machine. 
Deze splinternieuwe 35T kraan wordt toegevoegd aan het gamma en is daarmee ook onmiddellijk onze grootste graafmachine. 

Op naar de 6000!!! 

 

maart 2019

3000ste machine

29 maart 2019: Viering van de 3000ste machine. Samen met klanten, leveranciers en medewerkers maakten we er een fijne avond van.

januari 2019

Wim Verhuur Academy

Januari 2019 werd onze Wim Verhuur Academy opgericht. Hiermee zetten we een extra stap naar meerwaarde voor onze klanten. Veiligheidsopleidingen heftruck, hoogwerker, verreiker, graafmachine, wiellader, aanslaan en uitwijzen van niet-kritieke lasten, Werken met 2D-3D sturing op grondverzet, Code 95 worden aangeboden zowel incompany als binnen de open opleidingen. Mogelijkheid tot het behalen van een VCA attest.

juni 2018

2000 toestellen

Juni 2018 bracht eveneens nog een extra prijs binnen. Naast een hele hoop publieksstemmen namen we graag de prijs van Voka Mechelen in ontvangst.

januari 2018

2000 toestellen

Een half jaar verder , begin 2018 is het gamma naar 2300 machines gegroeid en zijn we aan het werk met 45 mensen. 

22 maart 2018 mocht Wim de prijs ‘JCI Jonge Ondernemer van de Provincie Antwerpen’ in ontvangst nemen. Een grote eer zowel voor Wim als voor het hele Wim Verhuurteam. De vreugde was groot. Er werd dan ook dezelfde week een foodtruck voorzien met overheerlijke hamburgers om iedereen te bedanken voor de dagdagelijkse inzet.