23/03/2018: Wim Van Nuffelen is Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar

SINT-KATELIJNE-WAVER – Wim Van Nuffelen van Wim Verhuur heeft de titel van Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar te pakken. Hij kreeg de prijs van JCI (Junior Chamber International) overhandigd door Antwerps gedeputeerde voor Economie Ludwig Caluwé na een beoordeling door een professionele jury en ex-winnaars.

Ieder jaar beloont JCI District Antwerpen een jonge ondernemer voor zijn/haar vernieuwende en duurzame initiatieven. Die eer gaat dit jaar naar Wim Van Nuffelen, zaakvoerder van verhuurbedrijf Wim Verhuur. “Ons personeel is het belangrijkste kapitaal van het verhuurbedrijf”, reageert hij bij de uitreiking. “Iedereen is belangrijk en kan meedenken en meegroeien in het bedrijf.”

Wim Van Nuffelen startte in 2002 in bijberoep een verhuurbedrijf voor bouw- en tuinmachines met slechts 1 wiellader en 1 graafmachine. In 2004 ging hij fulltime met het bedrijf verder. Echtgenote Sofie Jerumanis zegde haar job in het onderwijs op en ging fulltime meewerken. Het gamma en het bedrijf groeiden. Wim Verhuur heeft nu 45 werknemers en je kunt er nu maar liefst 2.300 machines huren, van toestellen voor bouw en tuin tot hoogtewerkers en grondverzetmachines.

Groeiambities

Nu Wim verkozen is tot Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar straalt hij van ambitie. “In 2020 wil Wim Verhuur het modernste verhuurbedrijf van België worden door fel te investeren in IT en online bestellingen 24 uur op 24 mogelijk te maken.”

Naast Wim Van Nuffelen waren ook Charlotte De Ridder van GrandEleganza in Wilrijk, Steven Claeys van het Antwerpse Sitwear en de Mechelse Isabelle Storme van CenEnergy uit Wijnegem genomineerd.

De zaakvoerder van Wim Verhuur verdedigt nu de eer van de provincie Antwerpen tijdens de Vlaamse finale in mei.

 

https://www.made-in.be/mechelen/wim-van-nuffelen-is-antwerpse-jonge-ondernemer-van-het-jaar/