Zaakvoerder Wim Van Nuffelen: "Wij willen het verschil maken door een ruim machine aanbod te combineren met een snelle, servicegerichte en kwalitatieve aanpak. Zo willen we niet het grootste maar wel het beste verhuurcenter van het land worden!"

De klant centraal

“Verhuur een klant wat hij nodig heeft”, is het begin van onze verhuurfilosofie. We kijken telkens naar wat de beste oplossing is om het werk op de werf makkelijker te maken. Als familiebedrijf streven we naar een positieve en persoonlijke klantervaring. 

Kwaliteit en service

Eerlijke prijzen, vlotte bereikbaarheid, flexibele uren, technisch advies en het beste materiaal. Dat is hoe onze kwaliteit het verschil maakt. Onze merken in het verhuurgamma zijn dan ook zorgvuldig uitgekozen.

Teamgerichtheid

Wij geloven erin dat, als alle medewerkers met de neuzen in dezelfde richting staan, we bergen kunnen verzetten. Door deze groepsgeest staat iedereen klaar voor elkaar.... en dat voelt de klant ook!

Historiek

maart 2021

5000ste machine voor Wim Verhuur

Amper 2 jaar geleden mochten we ons 3000ste machine in dienst stellen. Vandaag, 2 jaar na datum vieren we ons 5000ste machine. 
Deze splinternieuwe 35T kraan wordt toegevoegd aan het gamma en is daarmee ook onmiddellijk onze grootste graafmachine. 

Op naar de 6000!!! 

 

maart 2019

3000ste machine

29 maart 2019: Viering van de 3000ste machine. Samen met klanten, leveranciers en medewerkers maakten we er een fijne avond van.

januari 2019

Wim Verhuur Academy

Januari 2019 werd onze Wim Verhuur Academy opgericht. Hiermee zetten we een extra stap naar meerwaarde voor onze klanten. Veiligheidsopleidingen heftruck, hoogwerker, verreiker, graafmachine, wiellader, aanslaan en uitwijzen van niet-kritieke lasten, Werken met 2D-3D sturing op grondverzet, Code 95 worden aangeboden zowel incompany als binnen de open opleidingen. Mogelijkheid tot het behalen van een VCA attest.

juni 2018

2000 toestellen

Juni 2018 bracht eveneens nog een extra prijs binnen. Naast een hele hoop publieksstemmen namen we graag de prijs van Voka Mechelen in ontvangst.

januari 2018

2000 toestellen

Een half jaar verder , begin 2018 is het gamma naar 2300 machines gegroeid en zijn we aan het werk met 45 mensen. 

22 maart 2018 mocht Wim de prijs ‘JCI Jonge Ondernemer van de Provincie Antwerpen’ in ontvangst nemen. Een grote eer zowel voor Wim als voor het hele Wim Verhuurteam. De vreugde was groot. Er werd dan ook dezelfde week een foodtruck voorzien met overheerlijke hamburgers om iedereen te bedanken voor de dagdagelijkse inzet.

januari 2017

2000ste machine

in 2017 mocht Wim Verhuur haar 2000ste machine in dienst stellen.
Deze Caterpillar 30T kraan was onmiddellijk ook de grootste machine binnen de huurvloot.

Om deze mijlpaal binnen het bedrijf te vieren werden klanten uitgenodigd voor een hapje en een drankje.