6000ste machine voor Wim Verhuur

 Wim Verhuur stelde afgelopen week haar 6.000ste machine voor. Deze Longreach kraan van 32T met een kraanarm van maar liefst 18 meter is meteen ook de eerste longreach in het machinepark van Wim Verhuur. “Het is ons doel om de werf van A tot Z te voorzien van machines. Een longreach kraan ontbrak tot op heden nog binnen ons aanbod, maar vanaf nu kunnen klanten dus ook hiervoor bij ons terecht”, aldus zaakvoerder, Wim Van Nuffelen.

De nieuwe kraan werd uitgerust met een 3D automaat van Topcon waardoor deze kraan ook ingezet kan worden voor de meest nauwkeurige jobs. “Deze kraan is de perfecte mix tussen ruwe kracht en de meest geavanceerde technologie die er momenteel op de markt is. Wij geloven zeer sterk in de technologische opmars in de bouwsector, en zetten hier dan ook sterk op in.”

“We willen steeds de beste service leveren bij alles wat we doen. Of het nu gaat over een grote kraan, hoogtewerker, stroomgroep of een werftoilet. Hierin willen we echt het verschil maken”, besluit Wim Van Nuffelen.