Onze nieuwe catalogus 2023 is er !

Beste klant, 

Wim Verhuur kijkt terug op een ontzettend boeiend en uitdagend jaar. 2022 was voor Wim Verhuur een jaar van mijlpalen. Zo vierden we ons 20-jarig bestaan, introduceerde we de 7000ste machine binnen onze huurvloot en bereikten we de kaap van 2000 werftoiletten.

We zijn ons er van bewust dat, gezien de huidige marktsituatie, 2023 ook de nodige uitdagingen zal kennen. Daarom hebben we dit jaar enorm geïnvesteerd in de optimalisatie en kwaliteit van onze diensten. Zo investeerden we in extra machines, digitalisatie, opleidingen, infrastructuur en extra medewerkers. Dit alles om een nog betere partner te worden voor onze klanten.  We zijn er dan ook van overtuigd dat we samen met u van 2023 een ongelooflijk jaar kunnen maken.  

Met veel trots stellen wij u dan ook onze nieuwe catalogus voor 2023 voor. 

what's new? 

Uitbreiding machineaanbod: Bij Wim Verhuur kan u terecht voor al uw huurbehoeften van A tot Z.  Ons machineaanbod wordt jaarlijks dan ook  grondig onder de loep genomen. Zo bekijken we continu of de producten die we aanbieden nog steeds relevant zijn, en hoe we het aanbod kunnen uitbreiden met nieuwigheden. Ook dit jaar werd onze catalogus uitgebreid met meer dan 30 nieuwe productsoorten! 

Ecolabel: Wim Verhuur is steeds op zoek naar ecologische alternatieven om ons machinepark nog groener en duurzamer te maken. Om onze klanten ook bewust te maken van hun keuze plaatsten we in de catalogus een ecolabel bij toestellen die duurzaam en milieuvriendelijk zijn.

Transport: Aangezien we geregeld vragen kregen over onze transporttarieven hebben we er voor gekozen om in de toekomst steeds te spreken over transportkosten per rit. (een levering en ophaling vormt dus 2x een rit). Dit zal de facturatie ook verduidelijken in de toekomst.

Daar we vanaf één januari 2023 nieuwe transporttarieven hanteren zal de tijdelijke brandstoftoeslag niet meer aangerekend worden op uw factuur. 

Huurtarieven: Door de stijgende grondstofprijzen en loonkosten zijn wij genoodzaakt sommige van onze huurtarieven aan te passen. Bovendien hebben we ook een lichte wijziging doorgevoerd in de communicatie van onze tarieven. Zo zullen we in de toekomst spreken over dagprijzen, weekprijzen en week/4W prijzen (Deze prijs per week is dus de vroegere 4wekenprijs gedeeld door 4). Zo ziet u in één oogopslag welk voordeel u doet bij een huur op langere termijn.

Machinebreukregeling: Onze machinebreukregeling dekt u in bij eventuele schades, diefstallen of vandalisme. Indien u gebruik wens te maken van deze machinebreukregeling rekenen wij hiervoor 6% op het bruto huurtarief aan. Meer info hieromtrent kan u terugvinden op onze website of achteraan onze catalogus.

 

Wim Verhuur Academy:

De vraag naar veiligheidsopleidingen stijgt zienderogen. Dit merken we dan ook zeer sterk in onze Wim Verhuur Academy. We verdubbelden ons opleidingsaanbod dan ook waardoor we momenteel meer dan 30 verschillende veiligheidsopleidingen aanbieden. Dit uiteraard steeds met de gekende, klantgerichte Wim Verhuur service.