Verelst Bedrijfsbouw & Wim Verhuur slaan handen in elkaar voor de bouw van het Mechelse retailpark Malinas.

Sinds september 2020 zijn de werken aan het retailpark Malinas, in opdracht van Mitiska REIM, in de lus aan de R6 te Mechelen-Noord gestart. Verelst Bedrijfsbouw heeft het genoegen om dit mooie project, één van de grootste commerciële vastgoedprojecten in Vlaanderen met 27.500 m² bruto-vloeroppervlakte en plaats voor 20 winkels, te kunnen realiseren. 

Gezien het retailpark in oktober 2021 de deuren wil openen is een strakke planning en een optimale samenwerking met onderaannemers en partners van het grootste belang. In dat kader verkoos Verelst Bedrijfsbouw om voor dit project een exclusief partnership aan te gaan met Wim Verhuur voor alle inhuurbehoeften.

Wim Verhuur en Verelst werken al meerdere jaren samen. De diverse inhuurbehoefte van Verelst, en het uitgebreide gamma van Wim Verhuur gaan dan ook hand in hand. De naburige ligging van beide bedrijven is hier dan zeker ook een bijkomende troef. Wim Verhuur levert voor dit project naast grote bouwmachines ook de werfinrichting!

“Verelst begrijpt zeer goed dat inhuur meer is dan een machine leveren op de werf. Als servicegericht verhuurbedrijf is het voor ons dan ook zeer aangenaam werken met een partner die de juiste waarde hecht aan de service en kwaliteit die wij dagelijks trachten te leveren, ”aldus Wim Van Nuffelen, CEO van Wim Verhuur.

“Dat klopt zeer zeker!” bevestigt Hannes Robberechts, Directeur Operaties van Groep Verelst. “Eén van onze waarden is dat wij er naar streven een loyale partner te zijn voor al onze onderaannemers & leveranciers met wie een steeds wederkerende samenwerking wordt beoogd. Bovendien zien wij deze kwaliteitsvolle partnerships, evenals de knowhow van onze werknemers, als een stevige basis om een performante voorkeurspartner te zijn voor onze opdrachtgevers. Ik ben er dan ook van overtuigd dat het hele bouwteam - mede dankzij sterke partnerships als deze met Wim Verhuur – dit project tot grote tevredenheid van Mitiska REIM zal realiseren.”