Wim Verhuur viert 10 000ste machine met nieuwigheid in assortiment

Het Verhuurbedrijf, Wim Verhuur, uit Sint-Katelijne-Waver maakte de laatste jaren een enorme groei door. In 6 jaar tijd ging het bedrijf van 2000 toestellen in de vloot naar 10 000 op dit moment. Met hun ruim assortiment wil Wim Verhuur de werf bevoorraden van alle nodige machines. Als 10 000ste toestel zetten ze echter geen grote kraan of hoogtewerker in, maar kiezen ze voor een nieuw product in het gamma, namelijk een sanitaire container.

 

“Net voor corona zijn we gestart met onze eigen werftoiletten en de reiniging hiervan. Deze afdeling is de laatste jaren enorm gegroeid, mede dankzij de pandemie. Inmiddels hebben we meer dan 2300 toiletten in verhuur staan. Hygiëne en kwalitatief sanitair wordt steeds belangrijke op de werf. Onze sanitaire containers zijn dan ook de logische volgende stap”: zegt zaakvoerder Wim Van Nuffelen.
“De vraag naar sanitaire containers is enorm gestegen de laatste jaren. We spelen hier dan ook graag op in en bieden voortaan sanitaire units aan van 3 en 6m, al dan niet met septische tank”.

 

“Het blijft voor ons het hoofddoel om de werf van A tot Z te voorzien. We zijn dan ook continu op zoek naar gaten in ons assortiment, en proberen deze te dichten zodat klanten bij ons terecht kunnen voor al hun huurbehoeften.” aldus Wim Van Nuffelen.

 

Naast verhuur van machines is Wim Verhuur ook actief in het geven van veiligheidsopleidingen en in verkoop van 2dehands machines.

www.wimverhuur.be