Wim Verhuur viert 20ste verjaardag.

Wim Verhuur blies afgelopen maand 20 kaarsjes uit. Zaakvoerder Wim Van Nuffelen, startte 20 jaar geleden in bijberoep met 2 machines in de serre van zijn ouders. Vandaag de dag kent Wim Verhuur meer dan 6500 machines en 120 personeelsleden.

“De afgelopen 20 jaar hebben we een enorme evolutie doorgemaakt. Ons machinepark groeide zienderogen, net zoals ons personeelsaantal. Toch willen we nog steeds dezelfde service bieden als dag één. Snel, klantgericht en kwalitatief! Het zijn dan ook onze medewerkers die de motor zijn van ons bedrijf en deze service dagdagelijks uitdragen! “aldus zaakvoerder, Wim Van Nuffelen.

De ambitie van Wim Verhuur is duidelijk… Het beste verhuurcenter van België worden, waar de klant terecht kan voor al zijn inhuurbehoeftes met betrekking tot de bouwwerf. “Het is voor ons de uitdaging om de evoluties in de bouwsector goed op te volgen en hierop in te spelen met de juiste machines en diensten. Door ons machinepark frequent te vernieuwen zorgen we ervoor dat klanten steeds beschikken over een recent toestel met de nieuwste technologieën en eco-normen. De Wim Verhuur service krijgt de klant er gratis bij”

Naast de 6500 huurmachines kan u bij Wim Verhuur ook terecht voor de inhuur van werftoiletten, het volgen van veiligheidsopleidingen en de aankoop van 2dehandsmachines.

“Het 20-jarig bestaan van ons bedrijf is een mooie mijlpaal in ons verhaal. We zien echter nog verschillende opportuniteiten in de toekomst en willen dan ook blijven groeien de komende jaren. We kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar de toekomst!” besluit Wim Van Nuffelen.